Радник побиједио Рудар Приједор на Златибору

Г.С.
Радник побиједио Рудар Приједор на Златибору

ЗЛАТИБОР - Премијерлигаш Радник у посљедњој контролној утакмици на Златибору савладао је Рудар Приједор са 1:0, а стријелац јединог гола био је Ђорђе Пантелић у 86. минуту из пенала који је претходно изборио Жоел да Силва Пауло, доскорашњи члан “рудара” са Сане.


Ово је први пораз Приједорчана у припремним мечевима након побједе против ОФК Брда (7:2) и ремија са Земуном (0:0), а прва побједа Радника послије три везана ремија: Борац, Бањалука (0:0), Слобода, Тузла (1:1) и Мачва (0:0).

На овом мечу младом фудбалеру Приједорчана Михајлу Мариновићу је “искочило” раме и он је пребачен у болницу у Ужице, гдје је прегледан и збринут. Наредне три седмице мораће да носи гипс и за њега је неизвјестан наступ у првом дијелу сезоне.

Треба истаћи да су пред почетак овог меча нови чланови Радника постали Филип Антонијевић, који игра на позицији лијевог бека, а у прошлој сезони носио је дрес Вождовца, као и већ поменути Пауло. Антонијевић је поникао и млађим категоријама Партизана, а сем Вождовца играо је за Војводину и МТК из Будимпеште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана