Радник игра премијерни меч петог кола првенства БиХ против Сарајева

Дарко Драгичевић
Радник игра премијерни меч петог кола првенства БиХ против Сарајева

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника одлично су стартовали у повратничкој сезони у Премијер лиги БиХ. Бијељински тим је тренутно без пораза након три меча, а највећи испит имаће данас када ће гостовати на стадиону “Асим Ферхатовић Хасе”.

Њихов ривал и домаћин биће Сарајево које је такође одлично кренуло у нови шампионат и има максималан учинак од три побједе. Управо бодовни салдо оба тима обећава добар меч.

Голман Радника Никола Лакић види шансу у императиву који има Сарајево на свом терену.

- Сарајево се одлично појачало пред старт сезоне и имају максималан учинак, тако да њима припада улога фаворита. Ми смо такође одлично кренули у шампионат, остварили добре резултате на старту, тако да растерећени идемо у Сарајево са жељом да одиграмо што бољи меч и покушамо да извучемо повољан резултат. Сигурно да је притисак на домаћину, а ми ћемо сигурно дати максимум у овом дуелу и покушати да направимо изненађење на гостовању. Ово је утакмица у којој немамо шта изгубити, а повољним резултатом можемо пуно да добијемо - поручио је Лакић.

Радник је у прва три кола освојио седам бодова што је одличан старт за повратника у друштво најбољих.

- Задовољни смо резултатима у прва три кола. Искрено иако имамо нов тим нисмо изненађени добрим партијама. Одлично смо радили током припрема, атмосфера унутар екипа је врхунска и то се осјети на терену. Управо тај тимски дух и борбеност су нам главни квалитети. Екипа је показала да може играти у овом рангу и надамо се да ћемо наставити у истом  ритму - додао је чувар мреже Радника за “Глас Српске”. Стручни штаб Радника у овом мечу неће моћи рачунати само на повријеђеног Небојшу Гаврића.

Овај меч је у 21 час и биће премијерни у петом колу. Остали парови 5. кола, субота: Вележ - Игман (21), недјеља: Жељезничар - Слога (18.45), Широки Бријег - Слобода (21), понедјељак: Борац - ГОШК (21), уторак: Зрињски - Посушје (21)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана