Раде Крунић капитен Змајева у окршају са Луксембургом

ГС
Foto: Taнјуг/AP

Селектор фудбалске репрезентације БиХ Саво Милошевић одабрао је новог капитена и састав Змајева који ће се вечерас супротставити селекцији Луксембурга у 9. колу квалификација за Европско првенство.

Био је Милошевић приморан направити бројне промјене у саставу с обзиром на то да на окупљању репрезентације нема Едина Џеке, Миралема Пјанића, Ибрахима Шехића и Сеада Колашинца, вођа тима.

На крају се Милошевић одлучио почети вечерашњу утакмицу са сљедећих 11 фудбалера: Васиљ - Дедић, Гојковић, Ковачевић, Мујакић - Цимирот, Хаџиахметовић - Хамулић, Крунић, Стевановић - Табаковић.

Такође, сада је отклоњена и дилема ко ће Змајеве предводити као капитен, пошто је та част и одговорност званично припала Радету Крунићу.

Тако су вечерас као дебитанти у саставу Мујакић и Табаковић, док први пут једну утакмицу у дресу БиХ од прве минуте почињу Гојковић и Хамулић.

На клупи Змајева остали су Ханкић, Пирић, Хаџикадунић, Золотић, Тахировић, Рахмановић, Превљак, Хајрадиновић, Билбија, Газибеговић, Зиљкић и Демировић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана