Радаковић појачао Слободу

Д. Д.
Радаковић појачао Слободу

МРКОЊИЋ ГРАД - Пред наставак шампионата Републике Српске тренер Слободе из Мркоњић Града Марко Тешић је добио неколико лијепих вијести.

Његова екипа је у генералној проби савладала Јединство из Бихаћа са 3:0, а опоравак играча иде све боље, тако да је очекивано да у комплетном саставу дочека старт такмичења.

Такође екипу је појачао Стефан Радаковић. Бивши члан Славије за коју је одиграо 17 мечева у шампионату прешао је у Мркоњић Град, а током каријере је још наступао и за Рудар Приједор и Борац из Козарске Дубице.

Тренер Марко Тешић истиче да је најбитније да је сачувао окосницу екипе из јесењег дијела шампионата.

- Имали смо проблема са повредама током припремног периода, али сада све иде набоље, тако да можемо очекивати да се ускоро комплетирамо. Одиграли смо заиста квалитетно посљедњу провјеру пред наставак шампионата, гдје смо убједљиво савладали Јединство. Тријумф је могао да буде и убједљивији. Задовољан сам овом провјером и партијом коју је екипа пружила. Ипак припремне утакмице су једно, а такмичарске друге и видјећемо како ће то све изгледати у званичним дуелима - рекао је Тешић.

И у посљедњој провјери стручни штаб није могао да рачуна на Данка Радића, Луиса Тимара и Ђорђа Вуковића. Раније је мечеве пропустио Илија Даниловић.

- Нисам желио ништа да ризикујем са прераним повратком. Сваки играч нам је битан и жељели смо да Даниловића сачувамо за званичне дуеле и његов опоравак иде у добром правцу - поручио је Тешић.

Већ на старту Слободу очекује прави испит, у госте им долази екипа Лакташа, која се појачала, и тренутно је другопласирани тим у шампионату Републике Српске.

- Сигурно је да желимо да се у што бољем свјетлу прикажемо на старту другог дијела. Лакташи су квалитетна екипа која има високе амбиције, али ни ми се не предајемо - додао је тренер Слободе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана