Пушић кандидат за предсједника Борца

Д. Пашагић
Пушић кандидат за предсједника Борца

БАЊАЛУКА - Некадашњи члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац Ведран Пушић потврдио је да је кандидат за предсједника бањалучког премијерлигаша, али да не жели да се одлука донесе преко ноћи.

- Играо сам фудбал и дијете сам Борца и наравно да сам заинтересован за повратак, али не желим да то буде нешто на брзину. Прије повратка поставио бих одређене услове да би се прихватио посла, а то је да се посложе одређене ствари, ударе темељи, у управу доведу људи од интегритета, те усвоји средњорочна трогодишња и дугорочна петогодишња стратегија. Био сам ту прије седам година и направили смо велики помак за веома кратко вријеме. Када сам одлазио рекао сам да то није збогом већ само довиђења - рекао је Пушић.

Изборна скупштина Фудбалског клуба Борац требало би да се одржи у понедјељак, 3. априла.

- Не видим разлога да се толико жури. Скупштина може да се и пролонгира, рецимо за мјесец дана. А за то вријеме да се обаве разговори са свим релевантним субјектима. - Уколико бих се евентуално прихватио функције мој циљ ће бити да у Управни одбор доведемо људе који су угледни у друштву, успјешне привреднике са интегритетом, људе који ће давати свој новац - наставио је Пушић.

Покушао је све то и да сликовито прикаже.

- Не вриједи се у кућу уселити за мјесец дана, па онда годинама у њој нешто додатно сређивати. Боље је да се изнајми стан, па да се кућа заврши, али тако што ће се почети радити од темеља, па да се онда када су у њу усели ништа не улаже наредних десетак година - додао је Пушић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана