Прволигаши Српске данас раде прековремено: Дерби на “Млаквама”

Д.П.
Прволигаши Српске данас раде прековремено: Дерби на “Млаквама”

БАЊАЛУКА – За прволигаше Републике Српске нема предаха, јер ће већ данас бити одиграни сусрети седмог кола, а најинтересантније би требало да буде у Новом Граду, гдје ће на стадиону “Млакве” од 16 часова снаге одмјерити Слобода и Звијезда 09.

Новограђани су се административним путем вратили у елиту Српске, али на почетку сезоне пружају добре партије и налазе се на шестој позицији са 10 бодова. С друге стране бивши премијерлигаш је тренутно трећи са 12 бодова, али је на досадашња два гостовања остварио максималан учинак и жеља пулена Бојана Тркуље је да се врате на побједнички колосијек послије неочекиваног пораза у прошлом колу када су на свом терену у Угљевику поражени од Романије са 0:1. Интересантно да им је то би већ други домаћи пораз јер су на старту сезоне изгубили од Борца из Козарске Дубице са 1:2.

У осталим сусретима седмог кола Прве лиге Републике Српске, које се такође играју од 16 часова састају се: Жељезничар Спорт тим – Фамос, Романија – Славија, Козара – Леотар, Дрина ХЕ – Борац (КД), Лакташи – Сутјеска, Рудар Приједор – БСК, Слобода (МГ) – Дрина (З), Љубић – Вележ (Н).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана