Прво појачање у Лакташима: Стигао Шикањић

Д. Д.
Прво појачање у Лакташима: Стигао Шикањић

ЛАКТАШИ - Фудбалски клуб Лакташи у повратничкој сезони значајно је пребацио своје амбиције. Наиме, тим је освојио треће мјесто у првенству Републике Српске и имао идентичан број бодова као другопласирана Звијезда 09.

Поред тога екипа тренера Миљана Бајића је играла и финале Купа Републике Српске те четвртфинале Купа БиХ. Након сјајне сезоне у клубу не мисле да стану, већ желе да направе додатни искорак.

Лакташи желе да иду постепено корак по корак и да сваке сезоне буду бољи. За сада настављена је сарадња са Огњеном Шкорићем, док су клуб напустили Василије Јотић, Владимир Петковић и Урош Стаменковић, а Давиду Вуковићу је истекла позајмица и вратио се у Борац.

Директор Игор Радељић истиче да ће клуб настојати да сачува окосницу екипе.

- Преговарамо са играчима који су изнијели највећи терет да остану у нашем клубу и да имамо основу за наредну сезону. У повратничкој сезони смо остварили одличан резултат, афирмисали наше играче и желимо да направимо још један искорак. Због тога тражимо играче који нам могу донијети додатни квалитет - истакао је Радељић.

Лакташи су већ довели и прво појачање. Бивши члан бањалучког Борца и Црвене звезде нападач Милан Шикањић је дошао у овај клуб. Прошле сезоне у дресу Козаре је постигао 11 голова у Првој лиги Републике Српске.

- Жељели смо квалитетно појачање у нападу и одлучили се за Шикањића који је доказано име на прволигашким теренима Српске. Вјерујемо да ће код нас додатно да напредује и да нам помогне у остварењу наших амбиција у наредном периоду - поручио је Радељић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана