Прво издање турнира у футсалу „Бањалука опен“ ушло је у саму завршницу

Д.К.
Foto: Д.К.

БАЊАЛУКА - Вечерас су одигране утакмице осмине финала, а на терену бањалучке „Арене“ заиграли су бројни мајстори „петопарца“ са ових простора.

Игор Мирковић, Алекандар Муњиза и Емилко Јанковић одвели су екипу „Маркет АС“ до четвртфинала, а исто је за ногом пошло и члановима КМФ Радник, актуелним шампионима Премијер лиге БиХ, Давору Арнаутовићу, Дејану Павловићу и саиграчима који у Бањалуци бране боје екипе „ДМ Монтажа Брод“. 

У четвртфиналу је и екипа „Пријатељи доктора Владе Ђајића“ за коју игра Марио Алаџић, капитен футсал репрезентације БиХ, а гол брани Драган Богдановић.

Котор Варош може да се подичи са двије екипе у финалном дијелу турнира којег су се домогле сениорска и јуниорска селекција КМФ Котор Варош, а осмину финала прошла је и екипа „Моне Про некретнине“. 

Најтежи пут до четвртфинала прошла је екипа „Блекстренд“ која је тек након пенал лутрије елиминисала ривале из табора „РТ клима Челинац“, а посљедња се финалног турнирског дана домогла екипа „Шикман комби“. 

Након утакмица осмине финала одржан је жријеб четврфиналних парова турнира „Бањалука опен“, чији је генерални спонзор компанија „Маџ Бет“ , а подршку су пружили Град Бањалука и Фудбалски савез Републике Српске: 

Пријатељи Владе Ђајића- Блекстренд
Маркет АС - КМФ Котор Варош Тензо 

Шикман комби - Јуниори КМФ Котор Варош 

ДМ Монтажа Брод - Моне Про некретнине 

Финални дан на турниру „Бањалука опен“ почиње у 18.00 часова, а улаз је бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана