Прва лига Републике Српске, 23. коло: Окршај бивших премијерлигаша

Д. П.
Прва лига Републике Српске, 23. коло: Окршај бивших премијерлигаша

БАЊАЛУКА - Дерби 23. кола Прве фудбалске лиге Републике Српске, група запад биће одигран у недјељу од 17 часова на Градском стадиону у Бијељини гдје ће снаге одмјерити два бивша премијерлигаша,

Радник и требињски Леотар. Бијељинци који се налазе на лидерској позицији не тако давно били су освајачи Купа БиХ, али и у самом врху премијерлигашке сцене, сада желе поново да се врате у елиту и на добром су путу. С друге стране, Требињци који су били први шампиони Заједничке лиге БиХ прошле сезоне испали су из премијерлигашког друштва и налазе се на шестој позицији, без икаквих шанси да се могу вратити у елиту.

Занимљив окршај биће одигран и на бањалучком “Предграђу”, гдје ће играти четвртопласирани Жељезничар СТ и Лакташи, који су на другом мјесту. 

Парови 23. кола, субота, 15.30 часова: Славија - Слобода (МГ), Рудар Приједор - Алфа Модрича, Романија - Козара, Вележ (Н) - Борац (КД), Љубић - Дрина (З), 18 часова: Сутјеска - БСК, недјеља: 15.30: Жељезничар Спорт тим - Лакташи, Омарска - Фамос, 17 часова: Радник - Леотар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана