Прва контролна утакмица добојске Слоге: Јагодић задовољан и поред грешака

Д. П.
Прва контролна утакмица добојске Слоге: Јагодић задовољан и поред грешака

ДОБОЈ - Иако су у првој контролној утакмици поражени од аустријског Кафенберга са 2:3 шеф стручног штаба добојске Слоге Владо Јагодић био је задовољан виђеним, али је и нагласио да је његова екипа направила много грешака, што је разумљиво за ову фазу рада. Голове за премијерлигаша са стадиона “Луке” постигле су новајлије Данило Шиповац у 33. и Андреј Боснић у 49. минуту.

- На овом мечу пружили смо шансу свим играчима, осим двојице новајлија Синише Дујаковића и голмана Немање Шћекић, који су тренирали. Иако нико не воли да губи, па макар то биле и контролне утакмице, морам да будем задовољан. Истина први гол смо примили из пенала, а преостала два су плод наших грешака, међутим, разумљиво је за ову фазу рада да их буде. Поготово што је доста нових фудбалера у односу на прошлу сезону - истакао је Јагодић.

Он је у два полувремена на терен изводио потпуно различите поставе, а шансу је пружио и тројици голмана (Елвиру Траки, Иљи Гучмазову и младом Ајдину Жилићу).

- Драго ми је што су голове постигле новајлије и то двојица фудбалера који ће играти окомито и сигурно ће уз Павела Баранова и Обрада Старчевића бити наше ударне игле. Очекујемо да нам се већ данас прикључи и нападач и тако бисмо мање-више комплетирали екипу - рекао је Јагодић.

Полазак на други дио припрема на Златибор планиран је за сриједу у јутарњим часовима.

- Дан раније играчи ће добити слободно да се припреме за пут и очекујем да на Златибору у потпуности обавимо све што смо планирали - додао је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана