Прослављени тренер одбио да преузме "Орлове"

ГС
Foto: Фејсбук

БЕОГРАД- ''Орлови'' су прије девет дана завршили мисију на Европском првенству и то неуспјешно, а од наводне смјене Драгана Стојковића нема ни трага ни гласа.

Говорило се да би цех испадања у групној фази могао тотално да промјени структуру у ФСС-у, међутим, за сада се апсолутно ништа није догодило, а према информацијама Меридиан спорта – један прослављени репрезентативац је већ одбио понуду да преузме Србију.

Наиме, у питању је Славиша Јокановић – човјек који већ годинама фигурира за мјесто селектора ''орлова'', али тренутно не жели да се бави репрезентацијом и поред тога што је за његов долазак лобирао и ФС Војводине.

Често је Јокановић на утакмицама Војводине у Новом Саду када му то обавезе дозволе, међутим, у овом тренутку је то његов “максимум” што се тиче српског фудбала.

Друга жеља савеза у лику насљедника Пиксија је био и Вељко Пауновић – освајач свјетског злата за младе 2015. године, али чињеница да је недавно потписао уговор са мексичким Тигресом, довела је до тога да захвали на понуди и да се у Старој Пазови окрену другим рјешењима.

Која су то рјешења и има ли их уопште – сазнаћемо ускоро, а до тада – Драган Стојковић је и даље актуелни селектор репрезентације Србије, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана