Промјене у играчком кадру Борца: Враћа се Вуковић, Мијатовић на цијени

Г.С.
Промјене у играчком кадру Борца: Враћа се Вуковић, Мијатовић на цијени

БАЊАЛУКА - Иако нису планирали неке веће играчке корекције у паузи између два дијела првенства, изгледа да ће у редовима јесењег шампиона БиХ Борца ове зиме ипак бити радно.

Добре игре Давида Вуковића у редовима прволигаша Лакташа биле су знак да премијерлигаш из Платонове у своје редове врати овог 20-годишњака, који је био на позајмици. Он је у првом дијелу сезоне у Лакташима одиграо 16 од 17 утакмица у Првој лиги Републике Српске, те још једну у Купу БиХ. Његов повратак у “црвено-плаве” редове значајан је и због тога што је Вуковић још ове, али и наредне сезоне заштићено годиште, а иза себе већ има доста искуства.

Иако свим силама настоје да у својим редовима задрже црногорског репрезентативног голмана Милана Мијатовића, тешко да ће Бањалучани у томе успјети. Сјајне партије које је пружао на премијерлигашким теренима нису остале незапажене и он већ на столу има понуде из Србије, али и Саудијске Арабије, одакле је и дошао у редове Борца. Челници “црвено-плавих” спремни су да са Мијатовићем потпишу нови уговор, али је тешко вјеровати да ће успјети да парирају уноснијим понудама које већ има овај 36-годишњи чувар мреже.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана