Промијењен стадион за дуел БСК - Рудар Приједор

Д.Д.
Промијењен стадион за дуел БСК - Рудар Приједор

ПРИЈЕДОР - Фудбалери Рудар Приједор сутра (14.30 часова) гостују код БСК-а у Бањалуци. Меч се неће играти као што је најављено на Градском стадиону, већ на помоћном терену са вјештачком травом.

Тривуновић полако стиче слику о својој екипи посбено након пораза на дебију.

- Са спортске стране могу рећи да су постојале ствари које су се тицале директно нас и које смо покушали да отклонимо. Постојале су и друге ствари, али нисам компетентан да причам о томе и не желим да се бавим тиме. Оно на чему смо радили је да се момци ментално подигну након пораза, да недостатке које смо видјели отклонимо и спремимо се за БСК - нагласио је Тривуновић.

О БСК-у тренер Тривуновић има ријечи хвале.

- БСК је квалитетна екипа, добро вођена, са неколицином искусних и и индивидуално квалитетних играча за овај ранг. Једино што ћу тражити од играча је да уживају, да дају максимум и да покушају испунити ово што смо радили ову седмицу. Искрено се надам да имамо карактера и снаге да завршимо ту утакмицу на најбољи начин по нас – додао је тренер.

Миле Ковачевић истиче да је утакмица против БСК прилика да се врате на побједнички колосјек, и добију на самопоуздању.

- Атмосфера јесте мало пољуљана након два пораза, али сматрам да то можемо да вратимо само добром игром, резултатима те да побједом добијемо на самопоуздању - закључио је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана