Пријатељи нису заборавили сјајног голмана: Не блиједе сјећања на Милошевића

Г.С.
Пријатељи нису заборавили сјајног голмана: Не блиједе сјећања на Милошевића

БАЊАЛУКА - Сјећање на Бојана Милошевића не блиједи, јер га његови пријатељи не препуштају забораву. Сваке године пријатељи се окупе и одиграју меч те сачувају успомену на сјајног голмана и човјека.

Саша Кајкут, Дарко Малетић, Марко Тешић, Бојан Гарић, Дејан Телић, Небојша Анђелић, браћа Дубравац и остали, подијељени у двије екипе, заиграли су фудбал као некад када су уз ову игру друговали са Бојаном Милошевићем.

- Бојан је нама сваки дан у мислима. Прошли смо заједно комплетну омладинску школу ФК Борац. Бојан је био наш велики пријатељ и дан-данас се присјећамо тренутака које смо провели. Ово је четврта година да играмо утакмицу њему у част, а већ шест наша екипа игра на турниру у Борику под именом Бојан Милошевић. Играћемо за њега и чуваћемо успомену на Бојана докле год смо живи - прича Марко Тешић. Милошевић је почео  голманску каријеру у ФК Крајина, а фудбалски је стасао у бањалучком Борцу, а чувао је и мрежу БСК-а. Ипак, након велике борбе изгубио је најтежу утакмицу коју је водио ван терена. Преминуо је у 28. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана