Пријатељ фудбала: Mozzart уз Међународни турнир пријатељства „Котор Варош 2024"

Mozzart
Пријатељ фудбала: Mozzart уз Међународни турнир пријатељства „Котор Варош 2024"

Порука о љубави према најважнијој споредној ствари на свијету одјекнуће ове суботе са 7. Међународног фудбалског турнира пријатељства „Котор Варош 2024". Такмичење ће окупити фудбалске ветеране из земље и регије, а са позиције златног спонзора асистираће им доказани пријатељ фудбала, компанија Mozzart.

Седми Турнир пријатељства окупиће у суботу више од 100 фудбалских ветерана из Србије, Црне Горе и Републике Српске. Учешће је потврдило шест екипа из Апатина, Сокобање, Херцег Новог, Слоге из Саничана, Котор Вароша, као и тим доктора и здравствених радника са Универзитетског клиничког центра Републике Српске, познатији као „Бризбејнски лавови".           

„Искрено се надамо да ће тродневно дружење са нашим пријатељима остати у лијепом сјећању свим учесницима турнира, а на терену нека побиједи најбољи. Срећни смо што је уз нас ове године компанија Mozzart која је доказани пријатељ фудбала и која нам је раније упутила донацију опреме", поручили су из Удружења за промоцију и значај спортске рекреације у оквиру којег дјелују фудбалски ветерани Котор Вароша који ће заиграти у Mozzart дресовима.

Шест екипа бориће се за титулу најбоље, а осим спортског, организатори најављују и богат забавни програм уз домаће специјалитете и пиће, те бројне промоције. Зато позивају све љубитеље фудбала, од пионира до ветерана, да им се придруже на турниру који слави фудбал и пријатељство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана