Преминуо млади фудбалер

ГС
Преминуо млади фудбалер

БЕОГРАД – Бивши фудбалер Јавора из Ивањице Никола Вујовић преминуо је у 33. години живота након дуге и тешке борбе с опаком болешћу.

Ту информацију објавио је Фудбалски клуб Јавор, који се на Инстаграму опростио од свог некадашњег првотимца.

– У тридесет трећој години напустио нас је Никола Вујовић, првотимац и дијете Јавора. Никола је изданак нашег града и клуба. Каријеру је започео као члан млађих селекција Јавора у ком је забиљежио и први наступ на професионалној сцени. Носио је дрес и београдске Локомотиве, Железника, ОФК Младеновца и Жаркова. У чувеној милановачкој утакмици и историјском успјеху Јавора у финалу Купа Србије 2015/16, Вујо је био један од наших фудбалера који су на терену показали храброст и јунаштво против Партизана, стоји у објави ФК Јавор.

– Од августа прошле године водио је битку ван терена, против најтеже болести. Преминуо је јуче у Солуну, током процеса лијечења. Фудбалски клуб Јавор изражава саучешће породици и шаље снагу у овом тешком тренутку. Чланови клуба, саиграчи, навијачи и сви познаници памтиће га по његовом храбром срцу и сјајном осмијеху. Почивај у миру, Ниджо, наводи се.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана