Премијум сезонске улазнице за утакмице Звезде гарантују најмаје пет европских мечева

Танјуг
Премијум сезонске улазнице за утакмице Звезде гарантују најмаје пет европских мечева

БЕОГРАД - Фудбалски клуб Црвена звезда пустио је у продају Премијум сезонске улазнице које навијачима по изузетно повољним цијенама гарантују гледање уживо најмање пет европских утакмица.

"ФК Црвена звезда је ове године обрадовао звијездаше повољнијим ценама, али и бројним новитетима и погодностима.

И ове сезоне, стадион "Рајко Митић" је мјесто најјаче фудбалске атмосфере у Европи. Мјесто гдје се стварају моменти за памћење. Ове сезоне, навијачи који обезбеде Премијум сезонску улазницу, уживаће у најмање пет европских утакмица, као и потенцијалном Звездином европском пролећу", наведено је у клупској објави.

Из клуба додају да ће купци Премијум сезонских улазница моћи да гледају све утакмице на којима је Црвена звезда домаћин, било то у Суперлиги, Купу Србије или на пријатељским окршајима са неким од највећих клубова "старог континента".

Истиче се да су уведени бројни новитети и погодности за сезону 2024/25 и додаје да је сам процес онлајн обнове или куповине Премијум сезонских улазница додатно поједностављен и траје само три минута. Из клуба су саопштили да навијачи путем линка https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html могу да пронађу све информације и обезбиједе Премијум сезонску улазницу.

На том линку ће навијачи наћи и информације о свим попустима и погодностима које могу да остваре куповином Премијум сезонских улазница чији је број ограничен на само 15 хиљада

. Сви који желе да своју Премијум сезонску обезбеде уживо то могу да ураде у Сервису за чланство и то до седмог јула између 10 до 19 часова, а послије 8. јула између 10 до 18 часова.

Више информација навијачи могу добити на број телефона 011/3675-162, 011/3675-163 или преко [email protected].

Цене Премијум сезонских улазница ФК Црвена звезда за сезону 2024/25: Северна трибина: Обнова - 9.500 РСД Куповина - 11.900 РСД Источна трибина:

Обнова - 15.500 РСД Куповина - 17.900 РСД Западна трибина: Обнова - 19.500 РСД Куповина - 21.900 РСД Трибина Синиша Михајловић:

Обнова - 33.000 РСД Куповина - 55.000 РСД Навијачи који су прошле сезоне купили Премијум сезонску улазницу и желе да сачувају своје место на стадиону треба да обнове своју сезонску до прве домаће утакмице у Суперлиги, 20. јула.

Како је наведено, обнова Премијум сезонских је могућа и након тог датума, само што после њега клуб не може да гарантује да ће њихово место остати доступно. (Крај) ису/цв

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана