Предсједник ФК Борац Горан Лукић: Бићемо још бољи

Д.Д.
Предсједник ФК Борац Горан Лукић: Бићемо још бољи

БАЊАЛУКА - Фудбалски клуб Борац остварио је зацртани циљ. Шампионска титула вратила се у Платонову 6, а први човјек клуба, Горан Лукић, презадовољан је оствареним током минуле сезоне.

-Освајањем шампионске титуле испуњен је примарни циљ који смо зацртали прије почетка сезоне. Превалили смо дуг пут, а наши играчи и стручни штаб показали су побједнички карактер. Сви у клубу су поносни на оно што се урадило, а посебно нас радује однос који су играчи имали према клубу. У свакој утакмици су дали све од себе, играли су срцем, и увјерен сам, да су били на понос нашим навијачима и читавој Бањалуци. Нисмо успјели да се домогнемо “дупле круне”, али то не умањује велики успјех који смо направили него нам само даје мотив да наредне сезоне будемо још бољи. Желим да још једном честитам играчима, стручном штабу, нашим навијачима и свима у ФК Борац који су дали свој пун допринос током шампионске сезоне.- поручио је Лукић.

Екипа је већ отишла на заслужени одмор, а спортски сектор клуба увелико ради на склапању играчког мозаика за наредну сезону. Јавност ће, каже Лукић, на вријеме бити обавијештена о свему, а поручује да је пред клупским руководством задатак да клуб настави да напредује на свим нивоима.

-Драго нам је што смо вратили титулу у Бањалуку, али желимо да наш клуб напредује из дана у дан на свим пољима. Чека нас пуно посла. Имамо бројне планове везане за даљи развој ФК Борац и на нама је да их реализујемо. Наши приоритети остају улагања у инфраструктуру, на и око стадиона, стварање још бољих услова за напредак омладинске школе, али и стварање још јачег тима за наредну сезону. Наш клуб је на добром путу и даћемо све од себе да будемо још бољи наредне сезоне. рекао је Лукић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана