Пред Борцем одлучујући мечеви у борби за излазак у Европу: Против Игмана “овјерити” успјех у Широком

Д. Д.
Пред Борцем одлучујући мечеви у борби за излазак у Европу: Против Игмана “овјерити” успјех у Широком

БАЊАЛУКА - Фудбалерима Борца слиједе одлучујући мечеви у борби за излазак у Европу.

 Ове седмице “црвено-плави” имају два меча на домаћем терену који и те како могу да одреде расплет у првенству БиХ.  На Градски стадион стиже прво Игман (18 часова), а затим слиједи дерби против сарајевског Жељезничара (четвртак, 18 часова).

Сав фокус бањалучког тима је на првом наредном противнику, а Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац, очекује да екипа потврди побједу у Широком Бријегу.

- Након побједе над Широким Бријегом, гдје смо одиграли једну добру утакмицу и освојили значајне бодове у борби са директним ривалом, у госте нам долази екипа Игмана која у својим редовима има доста искусних и квалитетних играча и која овог прољећа игра доста добро. Негдје гдје су били заиста добри су изгубили бодове, тако да нас сигурно очекује једна тешка утакмица, као и свака до сада. Међутим, желимо да овом утакмицом и побједом крунишемо бодове које смо освојили у Широком Бријегу - рекао је Мариновић.

Момчило Мркаић, јунак побједе на “Пецари” због три жута картона пропушта дуел са Игманом, а споран је наступ Александра Субића.

Кога нема без њега се може и мора, па Федор Предраговић поручује да ће екипа дати све од себе да у џеп стави нова три бода.

- Игман је искусна екипа коју предводи искусан тренер. На посљедње три утакмице не знају за пораз, тако да нас не очекује лагана утакмица. Међутим, у добром смо расположењу послије побједе у Широком Бријегу, фаворити смо на нашем терену, очекујем да одиграмо добру утакмицу и дођемо до три бода која би нас још више приближила циљу, а то је пласман у Европу - рекао је Предраговић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана