Познати хуманитарац и спортиста нови управник Градског стадиона у Бањалуци

NN
Foto: FK Borac

БАЊАЛУКА – Душко Тадић, познати хуманитарац и спортиста, именован је за новог управника Градског стадиона у Бањалуци.

Како је саопштено из ФК Борац из Бањалуке, стадионска штафета из руку Аце Милошевића од данас прелази у руке Душка Тадића.

"Ту је наш Тадија одавно. На Градском се заљубио у "краљицу спортова", а касније се из петних жила борио да бањалучки атлетичари добију што боље услове за тренинг. Борио се Тадија за штошта тога у Бањалуци. Покренуо је сијасет хуманитарних акција, привео крају мноштво идеја од којих би многи одустали 'на прву'. Сада га чека нови задатак. Да води бригу о нашем Градском стадиону, нашој црвено плавој тврђави. Душко, срећно ти било, да будемо поносни на твој рад!", навели су из Фудбалског клуба Борац.

Додали су да нема тог Борчевца који је провео бар једну сезону на трибинама њиховог стадиона, а да није запазио Ацу Милошевића и да му није остао урезан у памћењу.

"Препознатљивог, шеретског хода, са атлетске стазе је водио рачуна да све на стадиону буде затегнуто као 'под конац'. Ацо Милошевић у служби нашег клуба провео је више од двадесет година. Старао се о безбједности наших играча и стручног штаба, будно мотрећи, на сваком стадиону, да им не фали ни длака с главе. Водио је рачуна да сви протоколи, што за најватреније навијаче, и наше, и оне гостујуће, што за публику са осталих трибина буду спроведени у дјело. Био је Ацо прва линија одбране, небројено пута, први на удару. Минулих година водио је бригу о многим стварима унутар Градског стадиона. Сваки ћошак је знао као свој џеп, па кад нешто запне било је "зови Ацу, он зна гдје је то, он зна шта са тим треба". Године пролазе, па свему дође крај. Тако је и куцнуо час да се наш ФК Борац опрости од свог чика Аце и да му се захвали за све што је урадио за клуб. Памтиће се да је Ацо Милошевић својим преданим радом, присуством и дјелима обиљежио једну епоху у историји ФК Борац. Ацо, хвала вам за све!", казали су из ФК Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана