Потпуна изолација хотела у Зеници, више од 50 полицајаца и додатно осигурање чуваће Роналда и екипу

ГС
Foto: Кликс

Репрезентација Португала данас долази у Босну и Херцеговину након чега ће се из Сарајева упутити у хотел Зеница гдје ће боравити до 17. октобра.

Мјере осигурања од јутра се проводе како у хотелу тако и испред хотела у Зеници. Паркинг је затворен за јавност као и хотел, а долазак репрезентације Португала очекује се око 15 сати.

Осим личног осигурања Кристијана  Роналда, осигурања репрезентације Португала, сигурност ће пружати и више од 50 полицијских службеника те додатне осигуравајуће агенције.

У хотел неће моћи ући нико осим запосленика, а репрезентативци Португала тражили су потпуни мир.

Са репрезентацијом Португала осим осигурања стигао је и кухар који ће надгледати прављење јела које ће припремати кухари хотела Зеница, а како сазнајемо на менију су и два посебна јела.

Кухар португалске репрезентације је насљедник (син) кухара који је специјалитете припремао за ову селекцију и прије 12 година приликом њиховог боравка у Зеници, преноси Кликс.

Репрезентација Португала осим соба за масажу тражила је и собе са састанке и собу за рекреацију.

Долазак селекције Португала планиран је око 15 сати, а службено тренинзи репрезентације БиХ и Португала на Билином Пољу, као и обраћање медијима, планирани су у вечерњим сатима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана