Подршка за футсал: Mozzart уз турнир у Босанским Лужанима

Mozzart
Подршка за футсал: Mozzart уз турнир у Босанским Лужанима

Сваке године, а посебно током љета, у бројним градовима широм наше земље одржавају се турнири у малом фудбалу. Бројним екипама на футсал такмичењима компанија Mozzart асистира до побједа, подржавајући их у организацији турнира и промоцији овог спорта. Тако је овог љета подршка стигла и до мјесне заједнице Босански Лужани у Дервенти, гдје је одржан четврти Меморијални турнир „Стефан Игњатић", који је окупио бројне екипе и љубитеље малог фудбала.

 

„Хвала компанији Mozzart на подршци у организацији нашег турнира. Заиста смо срећни што су препознали важност овог спортског догађаја за наш крај. Уз подршку оваквих истинских пријатеља спорта, желимо да наш турнир настави да траје у годинама које слиједе", поручује Милан Миљевић, организатор Меморијалног турнира „Стефан Игњатић" Босански Лужани, Дервента.

 

Током шест дана такмичења, снаге је на терену одмјерило 18 екипа. Титулом најбољег окитио се тим „Појезна". Кључну улогу у финалном сусрету имао је Маринковић који је постигао три поготка. Најбољим играчем турнира проглашен је Елмедин Бундавица, док је Витомиру Пивашу припала медаља за најбољег голмана.

 

У узбудљивим мечевима од првог до финалног дана уживала је бројна публика која је бодрила своје фаворите. За футсалере из Дервенте навијали су и у компанији Mozzart која је увијек ту да подржи квалитетне спортске догађаје.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана