Почеле припреме добојске Слоге: Јагодић прозвао и Варгу

Дарко Пашагић
Почеле припреме добојске Слоге: Јагодић прозвао и Варгу

ДОБОЈ – Са припремама за наставак сезоне почели су и фудбалери Слоге, а међу 28 прозваних фудбалера био и један новајлија, десни бек и десни штопер Борис Варга, који је у првом дијелу сезоне носио дрес Новог Сада.

 Ријеч је о фудбалеру, који је у каријери играо за бројне клубове у Србији, а једно вријеме био је и члан јерменског Пјуника из Јеревана.

- Оно што ме радује да је одзив на прозивку био максималан и сви играчи су се појавили на првом тренингу. Уз 24 из првог дијела сезоне и Варге, ту су била још тројица фудбалера из Омладинске школе Слоге: голман Драгиша Кузмић, крилни нападач Дејан Делић и још увијек кадет излазног годишта Синиша Ристић. Они су прикључени да раде са нама до поласка у Анталију, који је заказан за 23. јануар, када у послијеподневним часовима летимо из Будимпеште. До петка очекујемо долазак још два нова фудбалера и за нас би онда прелазни рок био већ завршен – нагласио је шеф стручног штаба Слоге Владо Јагодић.

Играче и стручни штаб поздравили су предсједник клуба Мирослав Кршић и спортски директор Златко Максимовић и пожељели им много среће током припрема, али и у наставку сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана