Пиксијев сарадник открио да ли ће Митровић и Влаховић играти против Бразила

Г.С.
Пиксијев сарадник открио да ли ће Митровић и Влаховић играти против Бразила

Фудбалска репрезентација Србије спрема се прије свега за пријатељски меч против Бахреина, а затим и за почетак Мундијала.

Први противник на Свјетском првенству биће можда и први фаворит за освајање овог првенства – репрезентација Бразила.

Два најбоља српска играча, Александар Митровић и Душан Влаховић, имали су проблема са повредама у посљедње време, те су пропустили неколико узастопних мечева својих екипа.

Ипак, један од сарадника селектора Драга Стојковића, Љубинко Друловић, открио је какво је стање са нападачима и да ли ће заиграти против Кариока.

– Имамо довољно времена до прве утакмице са Бразилом 24. новембра. Неки играчи имају мале повреде које су у фудбалу нормалне. Познајући карактер Влаховића и Митровића биће спремни за Бразил. Цела медицинска екипа репрезентације Србије је свесна шта треба да раде и даће све од себе да играчи играју за Србију на најбољи могући начин. – рекао је Пиксијев помоћник.

Затим и додао.

– Потребно је још неко време да буду 100 одсто спремни, али већ данас на тренингу видећемо каква је тренутна ситуација. Митровић и Влаховић треба још мало да се одморе, па можда неће играти против Бахреина, али сигурно ће бити спремни за прву утакмицу на Светском првенству. – закључио је Друловић, а преноси портал хотспорт.рс

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана