Пикси одговорио на питање које све занима - да ли остаје селектор репрезентације?

ГС
Пикси одговорио на питање које све занима - да ли остаје селектор репрезентације?

Селектор репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, обратио се данас јавности уочи пријатељских утакмица против Русије и Кипра. Орлови ће 21. марта бити гост у Москви, а 25. у Лимасолу.

Пикси је упитан и о наводима да ће потписати нови уговор и да ће остати селектор и након Европског првенства.

- То вас интересује... Прошле недеље смо разговарали, преговарали и договорили. То је то. Желимо тај континуитет у раду и драго ми је због тога. Све друго је чиста формалност. Србија је увек била на првом месту, све разговоре које сам имао су остали по страни, репрезентација Србије је приоритет, наравно. Тако да... Драго ми је да смо пронашли заједнички језик да се боримо и да ћемо наставити. 

Селектор је открио и да је имао понуде са других страна.

- Нисам размишљао превише о томе, једноставно, разговори су почели прошле недеље, ја сам прихватио да разговарам, преговарам и дошли смо до закључка да треба наставити и то је то. Опет сам рекао, могао сам негде да одем, под далеко бољим финансијским условима, али, то није приоритет. Говорим за клупски фудбал, али, у мом случају ФСС и репрезентација су приоритет и то је нешто што је на првом месту, све друго је секундарно, драго ми је због тога и драго ми је да ћу наставити да радим са играчима и надам се да ћемо наставити с добрим резултатима.

Национални тим окупиће се овог понедељка, а селектор ће говорити о очекивањима у два сусрета који ће послужити као припремни за предстојеће Европско првенство, али и о играчима које је позвао за мартовско окупљање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана