Петровић: Звезда ради добар посао, наша деца су огледало клуба

ГС
Foto: Мондо

БЕОГРАД- Зенит је много добар и квалитетан клуб, није мала ствар победити их у Санкт Петербургу. Још је рано за озбиљне анализе, налазимо се на почетку припрема, али могу рећи да ми се свиђа оваква Звезда, рекао је легендарни фудбалер Црвене звезде Владимир Петровић Пижон.

Црвено-бијели су на турниру у Санкт Петербургу, предвођени новим тренером Бараком Бахаром, савладали руског шампиона 2:1, а трећа Звездина звезда у разговору за Курир посебно је нагласио значај чињенице да су велики допринос дали фудбалери из Звездине школе.

"Оно што Бахара издваја од многих тренера је што у "ватру гура" Звездину децу. Шансу је дао Кости Недељковићу, Јовану Мијатовићу, Владимиру Лучићу, Јовану Шљивићу, а прилику ће добити Стефан Лековић, Никола Станковић и Никола Митуљикић. За сваки тим, а посебно за Црвену звезду, добро је и важно да има своју децу у екипи. Ти момци су васпитани у духу Звезде, они су ти који знају и који дају хемију заједништва. Странци су нам потребни, без њих не можемо, али домаћи играчи су огледало Црвене звезде", истакао је Пижон.

Такође, Пижоновом оку није промакао ни квалитет Марка Стаменића, појачања из Копенхагена.

"Стаменић није Звездино дете, али је млад и изузетно талентован. Има 21 годину, зар не? А, већ је формиран као фудбалер. Драго ми је да смо довели таквог играча. Може да направи велику каријеру", поручио је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана