Перуански фудбалер у Партизану: Једва чекам дерби

Танјуг
Перуански фудбалер у Партизану: Једва чекам дерби

БЕОГРАД - Фудбалски репрезентативац Перуа Жоао Грималдо потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је данас београдски клуб.

Грималдо (21) игра на позицији крилног нападача, а у београдски клуб је стигао из Спортинг Кристала.

-Био сам и раније у Европи, али сам први пут у Србији. Лет је био заиста дуг, још се опорављам од временске разлике, али сам срећан што сам коначно овдје. Највише ми се допало то што је Партизан куб са традицијом и са много освојених титула. Посебно ми се допада велики број навијача за које сам чуо да су невјероватни, тако да једва чекам да изађем на терен - рекао је Грималдо, пренио је званични сајт клуба.

Он је изјавио да једва чека дерби са Црвеном звездом.

-Гледао сам снимке и чуо сам доста о тој утакмици. Невјероватна атмосфера и интензиван фудбал. Узбуђен сам што ћу бити дио тога и даћу све од себе да тиму донесем побједу у дербију - додао је нови фудбалер Партизана.

Грималдо је репрезентацију Перуа одиграо седам утакмица.

-Ја сам крилни играч који увијек покушава да иде напријед и ствара шансе за гол. Брз сам, волим да дриблам, а такође сам и тимски играч. Партизан је велики клуб и ми имамо одговорност да побиједимо у свакој утакмици коју одиграмо. Даћу 100 одсто у свакој утакмици да остварим циљеве клуба -  закључио је Грималдо

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана