Перес: У Реалу већ размишљамо о наредној титули у ЛШ

Танјуг
Перес: У Реалу већ размишљамо о наредној титули у ЛШ

ЛОНДОН - "Пуно ми је срце кад видим наше навијаче веселе, насмијане, задовољне. Они и носе наше фудбалере до побједе. Ја им поручујем да не размишљам више о петнаестој титули Реала, сад само размишљам о шеснаестој титули", изјавио је предсједник фудбалског клуба Реал Флорентино Перес, преносе шпански медији.

Фудбалери Реала освојили су синоћ титулу у Лиги шампиона, пошто су у финалу на лондонском Вемблију побиједили Борусију из Дортмунда резултатом 2:0. Мадридски клуб је освојио рекордну 15. титулу европског шампиона.

Перес је предсједник Реала од 2009. године, а претходно је био на челу мадридског клуба од 2000. до 2006. Реал је за вријеме мандата Переса на мјесту предсједника клуба укупно освојио седам европских титула.

Перес је престигао легендардног предсједника Реала Сантјага Бернабеуа, који је био на челу мадридског клуба од 1943. до 1978. године. "Краљевски" клуб је у то вријеме шест пута био шампион Европе.

"Бернабеу је креатор овог такмичења. Од када је заједно са француским 'Л'Екипом' основао такмичење, оно је дио историје клуба", рекао је предсједник Реала.

Перес је на крају похвалио њемачког фудбалера Тонија Кроса, који је најавио крај играчке каријере по завршетку предстојећег Европског првенства. 

"То је била његова жеља, да оде када је на врхунцу. Он је играч који је без премца једна од највећих легенди Реала свих времена", истакао је Перес.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана