Партизан против Динама: Навијачи изостали, али борба остаје

ГС
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана дочекаће вечерас од 20 часова у Београду екипу Динама из Кијева у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Утакмица ће бити одиграна без присуства навијача због казне УЕФА из прошле сезоне.

Фудбалери Динама су прошле недјеље у Љублину побиједили Партизан резултатом 6:2 у првој утакмици другог кола квалификација за ЛШ.

- Послије лоше представе у првом мечу улазимо у реванш утакмицу да поправимо утисак. Сами смо криви за лош резултат тамо, сами морамо и да се боримо да поправимо утисак. Свака утакмица у Европи је важна, како за српски фудбал, тако и за клупски коефицијент. Нада умире посљедња, али реалност је нешто друго, поготово када немате подршку навијача. Никад се не зна у фудбалу ако дате рани гол, али најважније је да ми покажемо како се бори за грб Партизана, рекао је тренер Партизана Александар Станојевић уочи меча са Динамом.

Бољи из дуела између Партизана и Динама играће у трећем колу квалификација за ЛШ против шкотског Ренџерса, док ће поражени играти у трећем колу квалификација за Лигу Европе против Лугана, пише Танјуг.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана