Ово је порука играча Звезде након тешког пораза

ГС
Ово је порука играча Звезде након тешког пораза

МОНАКО - Тими Макс Елшник и Урош Спајић признали су да је Монако био много бољи ривал у мечу трећег кола Лиге шампиона.

Црвена звезда је доживјела дебакл - поражена је 5:1 на гостовању у Монте Карлу! У трећем колу Лиге шампиона Монако је био много бољи ривал од црвено-бијелих, а тим Владана Милојевића је могао да прими и више голова, поготово у другом полувремену. Први је пред камере послије утакмице изашао словеначки везни фудбалер Тими Макс Елшник.

"Сигурно је била једна од тежих утакмица, то смо и очекивали кад смо припремали план меча. Имали смо доста проблема када се нисмо држали тог свог плана. Мислим да нас је мало пресјекао тај гол. Мислим да смо превише тражили у другом полувремену неке фине лопте у ноге и када су нам их узимали, ту су били у наших 30 метара", рекао је он па се осврнуо на повреду свог саиграча Бруна Дуартеа.

"Сигурно је повреда мало промијенила ствари, не знам како би било са њим, али би сигурно био план да Шериф игра са њим, а то је јако добро радио, задржавао лопте, трчао у дубину. Сигурно би он био други нападач. Доста је било повреда, на крају смо се распали и то не би смјело да се деси."

Огласио се и капитен Црвене звезде Урош Спајић који је похвалио ривала и рекао да је Монако у сваком смислу заслужио побједу. Није му лако пао овај пораз, а нагласио је да је примљени гол у финишу првог полувремена пореметио екипу.

"Играли смо против сјајног противника, да се не понављам. Тај гол нас је пореметио тотално, примили смо га на самом крају из нашег гол-аута. Нисам паметан, тешко је говорити, било шта рећи. Момци су заслужили побједу, није случајно што су ту гдје јесу. Знамо ко је Емболо, сви су одлични играчи, репрезентативци. Снажан је момак, имао је среће да му се одбије та лопта. Далеко од тога да су имали среће. Заслужили су ту побједу. Послије 5:1 не можеш да истакнеш никога", нагласио је Спајић, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана