Осипају се редови добојске Слоге

Д.П.
Осипају се редови добојске Слоге

ТРИПОЛИ - Доскорашњи фудбалер добојске Слоге Ајдин Реџић нови је члан грчког суперлигаша Астераса из Триполија. Овај 27-годишњи централни везни фудбалер, који је поникао у Рудар Приједору, преко бањалучког Борца дошао је у Крупу са којом је биљежио сјајне резултате.

Својевремено је био један од највећих фудбалских талената Републике Српске и БиХ, а када је 2016. године Крупа заиграла у Премијер лиги и била велико изненађење, био је један од носилаца игре. Поред нападача Елвира Кољића и дефанзивца Александра Вукотића, који су касније направили одличне трансфере, једно од открића био је Реџић. Међутим, проблеми са повредом метатарзалне кости, због које је годину дана био ван терена, успорили су његов успон. Из Крупе је отишао у Рудар Приједор, потом се поново вратио у кањон Тијесно, а посљедњу годину провео је на добојским “Лукама” носећи дрес Слоге, која је имала и те како запажену сезону у премијерлигашком друштву. Својевремено је био и члан омладинских селекција БиХ.

У Грчкој не би требало да има проблема са адаптацијом пошто га на клупи чека српски стручњак Милан Раставац, а у стручном штабу грчког суперлигаша је и Владимир Илић, који му је својевремено био и тренер у Крупи. Иначе, Астерас је иза себе имао сасвим задовољавајућу сезону. Регуларни дио такмичења је овај клуб завршио на седмом мјесту, да би послије наступа у Лиги за опстанак дошао до осме позиције у коначном пласману.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана