Oсињски “Борац” продајом сезонских улазница финансира школу фудбала

Г.С.
Foto: Дервента Кафе

ДЕРВЕНТА - Осињски „Борац” је пустио у продају сезонске утакмице чијом куповином навијачи и симпатизери могу подржати активности клуба, а посебно школу фудбала, најновији пројекат клуба.

Сам дизајн сезонске карте је посвећен јубилеју који клуб обиљежава наредне године – 50 година од оснивања овог спортског колекива.

- На предној страни сезонске карте која је заштићена холограмом налази се први тим у једној од пријератних утакмица. Позивамо све бивше играче и навијаче уколико имају у својим архивама слике из периода од 1975. до 1992. године да их позајме како би их скенирали и у наредној години објавили један албум фотографија клуба од настанка до данас, позивају из ФК „Борац”.

Сви који желе, сезонску карту по цијени од 20 КМ могу да резервишу на број +387 65 937 919, а она ће им омогућити бесплатно присуствовање утакмицама с обзиром да ће се улазнице у наредном периоду наплаћивати, преноси Дервента Кафе.

Школа фудбала

ФК „Борац” организује бесплатну школу фудбала за све полазнике узраста од 7 до 15 година, а први тренинг под палицом првотимаца заказан је за 27. септембар у 17 часова на стадиону Дејан Мајсторовић у Осињи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана