Осимен спрема тужбу због објаве на Тик току Наполија (ВИДЕО)

Танјуг
Осимен спрема тужбу због објаве на Тик току Наполија (ВИДЕО)

НАПУЉ - Менаџер фудбалера Наполија Виктора Осимена, Роберто Календа, најавио је покретање тужбе против шампиона Италије зато што је клуб из Напуља на друштвеним мрежама исмијавао нигеријског нападача.

Наполи је на свом налогу на ТикТоку објавио видео снимак са меча са Болоњом (0:0). Осимен је на том дуелу промашио пенал. Нигеријски нападач је замијењен у финишу утакмице, а том приликом се вербално сукобио са тренером Рудијом Гарсијом. Нигеријски фудбалер се касније извинио тренеру и саиграчима за своје понашање.

Међутим, Наполи је у видео снимку исмијао свог нападача због фризуре и промашеног пенала. Снимак је неколико сати по објављивању избрисан са друштвених мрежа клуба.

"Оно што је објављено на званичном ТикТок профилу Наполија је неприхватљиво. Прво је јавно објављен видео који вријеђа Виктора. То што је видео касније избрисан не умањује чињеницу да је нанијета тешка штета играчу, који у последње време довољно пати због лошег третмана у медијима и лажних вести. Задржавамо право да предузмемо све кораке како би заштитили Осимена, укључујући и тужбу", написао је Календа на друштвеној мрежи Икс.

Италијански медији наводе да је нигеријски нападач на свом Инстаграм налогу избрисао све фотографије у дресу Наполија. Осимен је стигао у Наполи 2020. године из Лила за 81,3 милиона евра. Он има уговор са Наполијем до јуна 2025. године. Био је на мети клубова из Саудијске Арабије, као и Енглеске али је одлучио да остане испод Везува. Међутим, објава на друштвеним мрежама могла би скупо да кошта италијански клуб.

 

This was the original video posted by Napoli about Victor Osimhen… and then deleted.
pic.twitter.com/0PLunco9aD

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 26, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана