Опроштај Дејана Рашевића - у Фочи гостује мостарски "Вележ"

Срна
Foto: Илустрација

ФОЧА- Дејан Рашевић, један од најбољих фочанских фудбалера у новијој историји, опростиће се од активног играња фудбала на пријатељској утакмици између "Сутјеске" и мостарског "Вележа", која је заказана за сутра на Градском стадиону у Фочи.

Премијерлигаш из Мостара, популарни "Рођени", први пут ће у послијератном периоду гостовати на стадиону крај Ћехотине, а поред припремног и пријатељског, утакмица ће имати и свечани карактер.

Прекаљени фудбалер који је носио дрес оба ова клуба, након 22 године играчке каријере "окачиће копачке о клин".

Рашевић је за први тим "Сутјеске" дебитовао 2001. године, а у својој богатој каријери са успјехом је наступао за више клубова у Премијер лиги БиХ и Првој лиги Српске.

Овај врсни голгетер оставио је дубок траг у свим клубовима чији је дрес носио.

Осим у "Сутјесци", играо је за "Радник" из Бијељине, "Леотар" из Требиња, "Славију" из Источног Сарајева, "Борац" из Бањалуке, "Вележ" из Мостара и "Дрину" из Зворника.

Посљедњих пет сезона, Рашевић је играо за матични клуб из Фоче у којем ради и као тренер млађих категорија.

И у позним играчким годинама био ја важан дио тима и дао је велики допринос одличним резултатима које је "Сутјеска" биљежила у том периоду.

Из клуба су позвали навијаче да дођу у што већем броју, да уживају у сусрету "Сутјеске" и премијерлигаша из Мостара и на најљепши начин испрате одлазак свог љубимца у играчку пензију.

Пријатељска утакмица почеће у 20.00 часова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана