Омарска именовала новог шефа стручног штаба: Станивуковић у немогућој мисији

Д. П.
Омарска именовала новог шефа стручног штаба: Станивуковић у немогућој мисији

ОМАРСКА – Бањалучанин Милан Станивуковић нови је шеф стручног штаба "фењераша" прволигашког каравана, Омарске са којом ће у преосталих девет кола покушати у готово немогућој мисији да обезбиједи опстанак. 

Након што су се прошле седмице растали са досадашњим кормиларом Сашом Керановићем Омаршчани су брзо реаговали и рјешење пронашли у Станивуковићу, који се одмах прихватио посла и одрадио први тренинг са играчима. Овај стручњак је до октобра прошле године био на клупи Љубића.

Станивуковић се одмах прихватио посла и одрадио први тренинг са својим новим фудбалерима. Он је прије Прњаворчана са којима је сарађивао више од двије године радио у трнској Слоги, Козари из Градишке и млађим категоријама бањалучког Борца. Станивуковић је трећи тренер Омарске у овој сезони. На почетку првенства кормилар је био Златко Јелисавац, кога је почетком ове године наслиједио Керановић. Први испит имаће већ данас у оквиру Купа Градског фудбалског савеза Приједора, гдје његова екипа од 17 часова гостује у Копривној гдје игра против Кисељака.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана