Огњен Врањеш у Чукаричком

Милан Зубовић
Огњен Врањеш у Чукаричком

БЕОГРАД - Искусни штопер из Бањалуке Огњен Врањеш каријеру ће наставити у Чукаричком. Био је на пола корака од црно-бијелог дреса Партизана, али ће ускоро задужити бијело-црну опрему Чуке.

Некадашњи штопер Црвене звезде, Борца, АЕК-а из Атине и Краснодара завршио је преговоре са српским представником у Лиги Конференције, преноси Моцарт спорт.

Врањешов трансфер на Баново брдо је велико изненађење, с обзиром да је контроверзни дефанзивац овог љета био велика жеља управе Партизана.

Чак је и договорио услове сарадње са клубом из Хумске, али трансфер није реализован усљед притиска навијача. Дуго је управа Чукаричког тражила рјешење са искусног дефанзивца, који ће чинити тандем са младим Дрезгићем и избор је пао на Врањеша.

Сада на располагању Игор Матић, осим поменутог тандема на располагању има и младог Серафимовића, Суботића, Ћаласана и Ковачевића, док се чека опоравак и Вукашина Јовановића.

Врањеш је стари знанац спортског директора АЕК-а Владимира Матијашевића. Њих двојица су сарађивали и у Атини, док је Матијашевић обављао улогу спортског директора АЕК-а. (Моцартспорт)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана