Огласила се Кордоба: Познато стање Драгише Гудеља (ВИДЕО)

Танјуг
Огласила се Кордоба: Познато стање Драгише Гудеља (ВИДЕО)

КОРДОБА- Српски фудбалер Драгиша Гудељ поново је колабирао на терену због срчаног застоја, али се после пријема у болницу осjећа добро, саопштио је данас његов клуб Кордоба.

Гудељ (26) је у марту ове године доживио срчани застој, због чега је био хитно пребачен у болницу. Успио је да се опорави и врати на терен, али данас је поново имао проблеме, а нове информације о његовом стању објавиће клуб ускоро.

Драма у Шпанији: Гудељ се поново срушио на терену (ФОТО)

"Драги Гудељ је добро. Он је пребачен у болницу Мелиља на медицинске тестове пошто је напустио утакмицу. Чим будемо могли, објавићемо нове информације", стоји у кратком саопштењу Кордобе која ће се очигледно огласити још једном касније у току дана.

Se levanta al instante algo mareado, los sostienen los jugadores y acaba saliendo por su propio pie. Mucho ánimo Gudelj pic.twitter.com/E16nGC22xT

— EL INGENIERO TIENE UN PLAN (@IngenieroPlan) December 3, 2023

Током утакмице против Мелиље, Гудељ је опет пао, доживио је срчани застој, али му је апарат "ИЦД" спасио живот, тврде шпански медији, јер му је као и првог пута, дефибрилатор пружио "шок" баш кад је то било потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана