Одређени арбитри за 23. коло Премијер лиге БиХ, Његомировић суди у Бањалуци

Г.С.
Одређени арбитри за 23. коло Премијер лиге БиХ, Његомировић суди у Бањалуци

САРАЈЕВО - ФС БиХ одредио је службена лица за предстојеће коло Премијер лиге БиХ које се игра предстојећег викенда.

Борцу из Бањалуке који игра на Градском стадиону против Звијезде 09 правду ће дијелити Александар Његомировић из Прњавора. Асистенти су Емир Захирагић и Горан Илинчић, а четврти судија Харис Халкић.

Најбољи судија из БиХ, Ирфан Пељто ће овога викенда у Модричу на меч Слоге и Тузла Ситија. Помагаће му Давор Бељо и Небојша Жугић, док је Дражен Марић четврти судија, преноси Српска Инфо.

Зрињски у Мостару дочекује Жељезничара, а утакмицу ће судити Дарко Геџић из Брчког, уз асистенцију Арнела Новалића и Бојана Макарића. Франо Јелић је четврти судија.

Сабрија Топаловић је главни судија утакмице Сарајево – ГОШК.  Асистираће му Хасан Нанић и Мирза Демир. Четврти судија је Мирза Казлагић из Цазина.

Херцеговачки дерби играју Посушје и Широки Бријег. Утакмицу суди Ермин Сивац из Зенице, уз асистенцију Џенана Милића и Марка Зеленике. Четврти судија је Нихад Љајић.

Бањалучанин Драган Петровић главни је арбитар меча Вележ – Игман, а помажу му Сретен Удовичић и Един Реџовић, Четврти судија је Лука Билбија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана