Објава супруге Данија Алвеса шокирала многе

GS
Foto: X.com

Прослављени бразилски фудбалер Дани Алвес недавно је изашао из затвора након жалбе и након што је платио кауцију од милион евра.

Излазак на условну слободу је прво бурно прославио у својој вили, а јуче је стигла вијест да му се вратила и супруга. Супер модел Џоана Сајнц је објавила фотографију на којој држи руку супруга, чиме је потврдила да су опет заједно.

Фудбалер који је оптужен за сексуални напад у једном ноћном клубу у Барселони 2022. године, а због којег је добио четири и по године затвора био је на прагу развода, јер је манекенка тада била одлучна у намјери да се разведе. Ипак, током суђења је дошло до преокрета када је свједочила у његову корист.

Но сада се десио нови преокрет који је изазвао буру реакција на друштвеним мрежама. Неки невјерују да се вратила оптуженом за силовање, док други тврде да заслужује другу шансу.

Фудбалер и прослављена манекенка су у вези до 2015. године, а вјенчали су се 2017. Алвес из претходног брака с Динором Сантаном има кћерку Викторију и сина Даниела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана