Ново појачање и званично у Партизану: Кастиљо стигао на Кипар

ГС
Ново појачање и званично у Партизану: Кастиљо стигао на Кипар

Партизан је и званично довео ново појачање. Денил Кастиљо (19) потписао је уговор и већ се придружио новим саиграчима на Кипру. Он је стигао као замјена за Кристијана Белића који је отишао у Холандију. Стигао је из Шахтјора на позајмицу до краја сезоне.

У Ларнаку је стигао око поноћи и по договору са тренером Игором Дуљајем и кондиционим тренерима екипи ће се придружити одмах. "Због изузетних физичких карактеристика може да покрије и позиције 'шест' и 'осам'", наводи се на сајту црно-бијелих.

Еквадорац је у редове украјинског тима дошао из ЛДУ Кита за 500.000 евра и биће на позајмици у Хумској у наредних шест мјесеци. Може да игра на мјесту класичног задњег везног, али и као централни везни што је показао и у домовини. У Шахтјору је одиграо само шест утакмица и у клубу вјерују да би у Партизану могао да стекне преко потребно искуство прије повратка у тим, преноси Мондо.

Доста је Партизан активан у јануарском прелазном року. Већ је ангажовао Николу Миличића (штопера из Радничког 1923), Кастиља (везиста), голмана Милоша Крунића и Леонарда Овусуа. Отишли су Белић (АЗ Алкмар), Михајло Илић (Болоња), а спекулише се да би ускоро могао да оде и Матеуш Салдања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана