Нови тренер дубичког Борца одрадио први тренинг: Врањеш задовољан виђеним

Д.П.
Foto: Г.С.

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Нови шеф стручног штаба прволигаша Борца из Козарске Дубице Жељко Врањеш, који је неочекивано сјео на клупу екипе са стадиона “Ђолови” послије још неочекиванијег одласка досадашњег кормилара Слободана Старчевића у Лакташе одрадио је први тренинг.

- Све је испало некако изненада, јер сам љетне припреме почео са друголигашем Јединством из Жеравице, који је у међувремену одустао од такмичења. Ипак, ниједног тренутка се нисам двоумио у вези са доласком на “Ђолове”. Управа клуба на челу са предсједник Миланом Шуваком ме упознала са плановима и са првенственим циљем званим опстанак - нагласио је Врањеш.  

Задовољан је виђеним на првом тренингу.  

- Оно што је најважније екипа је физички спремна, што значи да је мој претходник Старчевић одрадио одличан посао у припремном периоду. Покушаћемо да наставимо у истом ритму, а од играча очекујем ред, рад и дисциплину. Неке од њих познајем, али вјерујем да ћу и са осталима имати одличну сарадњу. Сезона ће за све прволигаше па тако и за нас бити пуна изазова, јер се лига смањује са 18 на 14 клубова, али морамо бити спремни на сва искушења - додао је Врањеш, коме у раду помаже тренер голмана Владимир Дамјанић.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана