Нови проблеми пред меч са Шпанцима: Пикси не може да рачуна на још два фудбалера

Телеграф
Нови проблеми пред меч са Шпанцима: Пикси не може да рачуна на још два фудбалера

БЕОГРАД - Ређа се шок за шоком за селектора фудбалера Србије Драгана Стојковића Пиксија пред мечеве Лиге нација са Шпанијом и Данском. Након што му је неколицина играча већ отказала долазак, међу којима и Александар Митровић, Душан Тадић и Сергеј Милинковић-Савић, данас су стигле вијести да су њихов примјер слиједила још двојица!

Очигледно је да ће српски тим имати огромних проблема да састави екипу за дуеле са Црвеном фуријом, а посебно у задњем дијелу терена, пошто се данас сазнало да су на само три дана пред меч долазак отказали и Немања Максимовић и Милош Вељковић.

Максимовић јуче није био на терену на утакмици између Атенс Калитее и свог Панатинаикоса, док је са друге стране Милош Вељковић такође због повреде пропустио меч Вердера против Борусије Дортмунд.

Такође, на тренингу се није појавио ни Алекса Терзић.

Знајући да је ријеч о важним шрафовима у одбрани Србије, остаје да се види да ли ће Пикси позвати некога накнадно или ће се задовољити оним што тренутно има на располагању. Он је то и истакао на тренингу репрезентације Србије.

- Постоји знак питања за пар играча. Видећемо на лицу места. Терзић је имао повреду задње ложе пре 10 дана, добре вести су да је почео да тренира. Салцбург није хтео да га ставља на задњој утакмици, рекао је да жели да дође и да има велику жељу. Вељковић има тендинитис леве тетиве, знао сам то још прошле недеље. Долази и он, видећемо у каквом је стању. Максимовић има бол у десној пубичној регији, који се јавио на последњој утакмици, после је прекинуо тренинг. И он долази данас, видећемо у каквом је стању. Они су под знаком питања. Нећемо ту силовати ништа, нећу никога терати ако га боли задња ложа - рекао је Пикси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана