Нови Mozzart дресови за нове шампионе из Градишке

Mozzart
Нови Mozzart дресови за нове шампионе из Градишке

У бројним спортским клубовима у Градишци и околини стасавају неки нови шампиони. У тамошњим екипама вриједно тренирају, остварују сјајне резултате и сањају велике спортске снове.

Веома смо захвални на подршци компаније Mozzart и значиће нам пуно у даљем такмичењу - каже Драган Матић, предсједник ФК Торпедо Церовљани, Градишка.

Велике планове имају и у ФК Бисери из села Чатрња код Градишке, који желе да омасове омладински погон и да се у Mozzartовим бојама изборе за виши такмичарски ранг.

Нова опрема нам је стигла у прави час и веома смо захвални на томе - каже Миле Ковачевић, економ и тренер клуба.

Из овог, као и многих клубова из околине Градишке, потекли су талентовани фудбалери који су потом бранили боје градишке Козаре и играли у Премијер лиги БиХ. Један од тих клубова је и ФК Козара из Турјака.

Подршка компаније Mozzart нам много значи јер смо обновили опрему, а то нам је олакшало свакодневно функционисање клуба. На други начин се презентујемо са новом и квалитетном  опремом – поручује Мирослав Ландика, тренер ФК Козара Турјак, Градишка.

 

А подршка кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе" стигла је и бројним одбојкашким клубовима. На том списку сада су и шампионке ЖОК Градишка.

 

Захваљујемо компанији Mozzart на несебичној помоћи. Са задовољством ћемо носити Моззарове боје на свим такмичењима - поручује Ђорђе Булајић, спортски директор клуба.

Перспективни клуб из Градишке броји преко 100 чланица у школи одбојке, селекцијама пионирки, кадеткиња, јуниорки и сениорки. Највећи успјех им је пласман у Прву лигу Српске, а у новим Mozzart дресовима желе да остану стабилан прволигаш и постану чланица Премијер лиге БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана