Нова опрема за нове побједе: КМФ Танго славио у Mozzartовим дресовима

Mozzart
Нова опрема за нове побједе: КМФ Танго славио у Mozzartовим дресовима

КМФ Танго прославио је 13. рођендан, а вјетар у леђа до нових побједа, по други пут, дала им је компанија Mozzart вриједном спортском донацијом. Нова опрема за КМФ Танго показала се као талична јер су већ на првој утакмици у дресовима са знаком „М”, у четврфиналу Купа РС, савладали бањалучки Борац са невјероватних 9:1!

Подршка, коју смо добили од компаније Mozzart, је дошла у право вријеме, а то је компанија која на прави начин хоће да помогне и олакша рад клубовима. Ово што су урадили за наш клуб је огромно и даје нам снагу и елан да истрајемо у нашим намјерама да промовишемо спорт и футсал на најбољи могући начин. Људима из компаније Mozzart једно велико, велико хвала и дубоки наклон - поручује спортски директор КМФ Танго, Иван Станковић.

Један од најбољих домаћих клубова малог фудбала броји око 200 играча, а назив је добио по лопти са којом се некад играо фудбал и мали фудбал. Вишеструки су освајачи Купа РС и БИХ, те учесници Лиге шампиона, а изњедрили су и бројне репрезентативце.

Годинама већ нижу успјехе на републичком и државном нивоу, а тренутно им је циљ да изборе пласман у Прву лигу РС, а затим и у Премијер лигу БИХ. За то вријеме њихови омладинци, међу којима је и једна селекција дјевојчица, остварују побједе на бројним турнирима у земљи и региону.

У наредном периоду желе да, кроз омладински погон, формирају играче који ће да носе Танго до неких нових успјеха, да улажу у едукацију тренера, као и да се први тим у бојама Mozzartа врати у Премијер БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана