Никола Попара, везиста Слоге: Сваки бод важан за опстанак

Г.С.
Никола Попара, везиста Слоге: Сваки бод важан за опстанак

ДОБОЈ - Пред фудбалерима Слоге је седмица која умногоме може да ријеши питање опстанка у првенству БиХ. У само седам дана добојски клуб ће одмјерити снаге са три ривала у борби за опстанак.

Први испит у Тузли против Слободе успјешно су положили и донијели три бода са тешког гостовања. Сад им слиједе дуели на гостовању код Игмана у Коњицу (16 часова) те недјељни окршај са Леотаром у Добоју.

Слога је у досадашња два дуела имала максималан учинак против Игмана. Славили су у првом дијелу сезоне на гостовању са 2:0, а затим су били успјешни и на свом терену 3:2. Ипак, у међувремену Игман се значајно појачао.

Везни играч Никола Попара зна какав меч очекује његов тим.

- Игман је веома искусна екипа која игра одлично у другом дијелу сезоне. Појачали су се у играчком кадру, довели одличног тренера којег веома цијенимо, тако да нас очекује неизвјестан меч. Сигурно је да има нервозе у оба тима. Све мање је утакмица, сваки бод је и те како важан, тако да сигурно има притиска. Они играју на домаћем терену, а ми ћемо тражити своју шансу - рекао је Попара.

Слога је поправила своје шансе након што је у три посљедња кола освојила седам бодова. Ипак до краја лигашког дијела остало је још шест кола и 18 бодова је у игри.

- Сигурно је да смо у добром расположењу пред овај меч. Везали смо три утакмице и без пораза поправили своје шансе и евентуална побједа или барем бод са овог гостовања значајно би нас приближили циљу, а то је свакако опстанак. У доброј смо форми, самопоуздање је порасло, тако да се надамо добрим вијестима из Коњица, а затим имамо и дуел са Леотаром на свом терену - додао је Попара.

Дуел у Коњицу почиње у 16 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана