Незапамћена бура у Динаму: За члана Скупштине изабран партизановац

ГС
Незапамћена бура у Динаму: За члана Скупштине изабран партизановац

Избори за челнике загребачког Динама пробудили су велику пажњу, пошто цијели процес није могао да прође без проблема. Између осталог, гласање за чланове скупштине хрватског клуба изазвало је оштру реакцију најватренијих присталица Бед Блу Бојса.

Међу људима оданим предсједнику скупштине Динама Мирку Баришићу, као члан за то тело изабран је и Денис Ороши, за кога се тврди да је навијач Партизана!?

Према више извора, Ороши је бивши партизановац који је активно посјећивао утакмице београдског клуба и био велики навијач црно-бијелих у младости.

Његов отац је био војно лице које је највећи дио службе служио у Карловцима, па је нови Динамов члан скупштине са те стране повезан са Партизаном.

Бед Блу Бојси преко тога не могу да пређу. Избор Орошија је изазвао гнев, па су се најватреније присталице Динама огласиле на фејсбук страници.

Поштовани господине Баришићу,

У тренутку када овај сајт, као и многи други, позива на куповину улазница и мобилизацију навијача за утакмицу са ПАОК-ом, подмећете кукавичја јаја у скупштини у виду навијача београдског Партизана. Да ли сте свесни да играмо са њиховим највећим савезницима у четвртак? Хоćе ли гробари у четвртак навијати за "црно-бијеле" у ложи и на нашим трибинама? Уједно се одричете легенди клуба као што су Черчек и Деверић, и својих вјерних сарадника, часних људи као што су господин Гашпаровиć и Наглић, и врсних привредника у лику господина Каменског.

Господине Мирко,

Време за часно повлачење брзо откуцава. Не дозволите да нечасни пораз означи крај ваше председничке каријере у ГНК Динамо. Препустите клуб млађим, енергичнијим снагама које имају решења за нагомилане проблеме клуба. И немојте да доводите гробаре на скупштину јер вам то никада нећемо опростити.

Такође, молимо 35 људи који су ушли у скупштину путем избора ИО у другој изборној јединици да добро размисле у ком правцу желе да клуб иде, ко седи поред њих и да саслушају сваку навијачку јавност која им је скоро плебисцитарном веćином дала до знања који је тај правац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана