Неочекивани проблеми за Фамос пред дуел са Звијездом 09

Г.С.
Неочекивани проблеми за Фамос пред дуел са Звијездом 09

ИСТОЧНА ИЛИЏА - Фудбалери прволигаша Фамоса послије побједе над Рудар Приједором потпуно су ван тренажног ритма у овој седмици, јер је практично пола тима испало из погона.

Слик: дарко војводиц и зоран кокот Вироза на коју се посљедњих дана жалило много клубова не само у Републици Српској, већ и ФБиХ ван строја је избацила и шефа стручног штаба Дарка Војводића, као и добар број првотимаца популарних “моториста”, које у суботу очекује веома тешко гостовање код доскорашњег премијерлигаша Звијезде 09 у етно-селу “Станишићи”.

- Одмах послије сусрета са “рударима” добар број играча пожалио се на здравствене проблеме и нажалост то нас још увијек држи. Више од половине играча има грип и нисмо у могућности ни одрадити тренинге како треба. Очекује нас врло важна утакмица, али због поменутих околности заиста не знам у каквом саставу и да ли ћемо уопште имати довољан број играча. Надам се да ћемо пронаћи неко рјешење, јер су то ствари на које ми не можемо утицати - нагласио је помоћни тренер прволигаша из Источне Илиџе Зоран Кокот, који је у одсуству Војводића ове седмице водио тренинге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана