Ненад Лалатовић напустио пети клуб у задње двије сезоне

GS
Foto: Sportal

Ненад Лалатовић напустио је Спартак из Суботице послије мање од пет мјесеци, објавио је портал "Меридиан спорт". Клуб и темпераментни тренер растали су се послије четири узастопна пораза на домаћем терену и са само теоретском шансом за пласман у плеј-оф.

Ненад Лалатовић преузео је Спартак 15. новембра, водио га у 14 кола Суперлиге и у њима доживио седам пораза, уз три ремија и четири побједе. Растанак је био наговијештен послије утакмице против Раднилчког из Ниша у четвртак, када се Лалатовић није појавио на конференцији за новинаре, већ је пред камере и микрофоне изашао Ђорђе Туторић.

Лалатовић је сезону почео у украјинској Зорји, а и прије растанка са Суботичанима говорио је да има понуде и из Суперлиге и из иностранства. Претходних сезона промијенио је низ клубова, јер је прошле водио Борац из Бањалуке, Раднички из Ниша и Младост ГАТ, у сезони раније Ал Батин у Саудијској Арабији и Раднички 1923. Прије тога је сједио двије године на клупи Војводине, клуба са којим је направио највеће тренерске успјехе, постао тренер са највише побједа у клупској историји и освајач Купа Србије.

Такође, водио је и Раднички из Ниша, са којим је наступио у Европи, Чукарички, Борац Чачак, Црвену звезду, Напредак, Вождовац, Пролетер из Новог Сада и Срем, у којем је 2011. године почео каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана