Нејмар послао поруку Титеу: Имали смо лијепих тренутака, али и оних који боле

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ДОХА- Фудбалер Пари Сен Жермена и бразилски репрезентативац Нејмар, послао је поруку бившем селектору "кариока" Титеу, који је поднио оставку послије елиминације у четвртфиналу Свјетског првенства у Катару.

Тите је преузео селекцију Бразила 2016. године, а на два Мундијала није успио да освоји титулу са националним тимом.

Он је поднио оставку пошто Бразил није успио да се пласира у полуфинале СП у Катару.

Нејмар се огласио на Инстаграму и послао поруку подршке бившем селектору.

"Прије него што смо се упознали, играли смо један против другог много пута. И знаш шта? Мислио сам да си досадан. Учинио си све да ме побиједиш, чак си и лоше говорио о мени. Ипак, судбина је смијешна. Тебе је ставила за тренера, а мени дала број 10", написао је Нејмар.

Он је истакао да је знао да је Тите добар тренер.

"Упознао си ме и знаш ко сам, а то ми је битно. Ово пишем да ти се захвалим за све, за све лекције које си ме научио, а тога је било пуно. Увијек ћеш да будеш један од најбољих тренера које сам имао. Имали смо лијепих тренутака, али смо имали и оних који су јако бољели. Овај посљедњи ће нас још дуго бољети", додао је бразилски фудбалер.

Нејмар је навео да је Бразил незаслужено остао без шанси да се бори за титулу у Катару.

"Заслужио си пехар шампионата свијета, заслужили смо га сви ми због свега што смо учинили и свега чега смо се одрекли како бисмо покушали да остваримо свој највећи сан. Бог није тако хтио. Хвала, професоре Тите и велики загрљај", закључио је Нејмар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана