Навијачи у Хрватској напали играче због Миле Китићa

ГС
Foto: 24сата.хр

ЗАДАР - У Хрватској су се опет појавили нови проблеми са навијачима, а овај пут везани су за пјесме Милета Китића.

Видјели смо од почетка сезоне усташке пароле и заставе на трибинама, у Осијеку су се навијачи "боцкали" око Јосипа Броз Тита, а сада је проблем - Миле Китић. 

Петнаестак чланова навијачке групе Торнадо која прати Задар у свим спортовима и много их боље знамо са кошарке и из АБА лиге сада су упали на тренинг фудбалера. Према писању локаних задарских медија проблем је настао након побједе у дербију четврте лиге Хрватске у коме је Задар савладао првопласирани Омиш са чак 5:0. Испливао је снимак како Задрани славе уз "Шампањац" МИлета Китића! Навијачи су због естрадног пјевача из Церана код Дервенте дошли да разговарају са играчима, а видјели смо и саопштење клуба...

"Није оправдање, али 30 пјесама гдје су све биле Колонија, Маја Шупут и Минеа, снимили су ову једну коју су и угасили на пола. Штета, али ето неће се поновити", наводи се из клуба.

Ипак, како су односи клуба и навијача затегнути, одмах је позвана полиција, а поводом свега се огласио и један локални политичар Марко Пупић-Бакрач.

"Дошли навијачи да протестују, а ови из клуба позвали полицију!? Свашта сам чуо, али то још нисам. Било је свакојаких сцена с навијачима у многим клубовима. Да су долазили и скидали играчима дресове, тражили одласке управе, повратак имена клуба... Да не набрајам. Никад им нико није звао полицију. Јер шта је клуб без навијача? Никад нико до неки дан и ових лумена из ХНК Задар, који су досљедни сами себи у својој идиотској мисији приватизације клуба и задарског фудбала. Умислили се људи да фудбал у Задру постоји само због њих. То све треба растјератии прекинути ову штакоризацију клуба", рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана